Sportteam Meppel Actief organiseert verschillende activiteiten in de Nationale Sportweek 2018.

In 2018 bestaat de Nationale Sportweek 15 jaar, daarom is de editie van dit jaar langer. Van 15 tot en met 29 september 2018 wordt er landelijk veel gedaan op het gebied van sporten en bewegen.

Landelijk wordt er aandacht geschonken aan “Ontdek de sport die bij je past”. Van 17 september t/m 30 september ontvang je in alle Albert Heijn winkels bij elke keer boodschappen doen een sportvoucher. Deze vouchers zijn tot 25 november te verzilveren via www.ahsportactie.nl.

In de gemeente Meppel wordt er ook extra aandacht geschonken in deze 15 dagen. Op de facebookpagina van Meppel Actief en de website kan je alles vinden over deze sportieve dagen. Doe jij ook mee met onze 7 dagen drinkwaterchallenge?

Dinsdagochtend 18 en 25 september kun je een fittest doen bij de Albert Heijn in Oosterboer en het Centrum, samen met fysiotherapie de Commissaris kan je meten hoe fit je bent.
Voor de kinderen hebben wij een voetbalmiddag op 18 september en een klim&klauter festijn op de 19e.
Op woensdagavond 26 september organiseren we samen met verschillende partijen een verenigingsavond hierin komt onder meer Team:fit aan het woord, en gaan we praten over “Meer Sponsoren in Korte Tijd”.
Als afsluiter kan iedereen, jong en oud, op donderdagmiddag 27 september kennismaken met de Padel sport bij MLTC op sportpark Koedijkslanden.

Zoals je kan lezen hebben wij een breed aanbod voor jong en oud, de activiteiten worden gratis aangeboden. Kijk op www.meppelactief.nl > agenda voor meer informatie.