Meppel – Team:Fit streeft naar een gezondere sportomgeving. Dat gebeurt onder andere door het aanbod in sportkantines gezonder te maken. Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn of ten koste van de omzet te gaan. Een kleine aanpassing zoals een gezond alternatief aanbieden is al goed. Team:Fit komt kosteloos langs, helpt je, geeft advies en voert een checklist uit. Hieruit blijkt hoe gezond de vereniging is en hoe de vereniging nog gezonder kan worden. Verenigingen/beweegaanbieders kunnen op deze manier verschillende topprestatiebadges ontvangen.

In de gemeente Meppel zijn meerdere verenigingen bezig met een gezonde(re) sportkantine. Meppel Actief is ervan overtuigd dat we in de toekomst meerdere topprestatiebadges gaan uitreiken.
Team Bastov heeft op vrijdag 27 augustus een gouden certificaat uit handen van de wethouder van der Haar, Team:Fit coach Wineke Holtrop en buurtsportcoach Liane van Elp ontvangen.

Team:Fit kan ook jouw vereniging helpen, het aanbod in jullie kantine lekkerder en gezonder te maken. Je kunt jouw ideeën bespreken met een persoonlijke Team:Fit coach die gratis bij jouw vereniging langskomt. Interesse?
Neem contact op met Meppel Actief: info@meppelactief.nl of bel naar 06-13702656. 

Voor meer informatie en activiteiten over Meppel Actief verwijzen wij u door naar onze website (www.meppelactief.nl), instagram, twitter en facebook pagina.