Wij bieden jullie graag gratis een jaarabonnement op Taakie, de digitale assistent vrijwilligerszaken
 
Het Lokaal Sportakkoord Meppel biedt 8 clubs een jaar lang gratis Taakie! Taakie is de digitale assistent vrijwilligerszaken die jouw club helpt bij het werven van vrijwilligers.
 
Wat is Taakie?
Simpel en snel iemand vinden voor een taak of functie binnen de club is niet langer een vervelende uitdaging. Taakie wil leden alleen taken of functies aanbieden die goed passen bij hun interesses. Door een vrijwilligersprofiel op te bouwen leert Taakie de vrijwilliger steeds beter kennen. De basis van het profiel is de Taakie vrijwilligerstest. Met de test achterhaalt Taakie op een leuke manier welk type vrijwilliger iemand is.
 
Hoe werkt Taakie?
De digitale assistent van Taakie maakt het werven van vrijwilligers niet alleen simpeler en makkelijker, maar ook nog eens leuker! Met een paar drukken op de knop maak en verstuur je een nieuwe Taakie. Binnen enkele tellen krijg je te zien welke vrijwilligers matchen met jouw Taakie waarna je deze personen met één druk op de knop een Whatsappje stuurt, handig he?
Bekijk hier hoe het werkt.
 
Hebben jullie interesse? Meld jullie vereniging dan snel aan bij buurtsportcoach Roxanne (roxanne.meppel@sportdrenthe.nl), want vol=vol.