Maar liefst 1 op de 3 mensen krijgt te maken met kanker. Opa’s en oma’s, ouders of zelfs een klasgenootje, het is een ziekte met een immense impact. De wetenschap werkt hard aan manieren om voor patiënten de kwaliteit van leven te verbeteren, levens te verlengen, maar bovenal de ziekte te genezen. Voor dit onderzoek is veel geld nodig.

Daarom wordt er óók in 2019 de Swim to Fight Cancer in Giethoorn georganiseerd op 31 augustus 2019. Het doel: samen met families, vrienden, collega’s én (oud)patiënten geld inzamelen voor (meer) onderzoek. Speciaal voor kinderen in de leeftijd van 10-15 jaar (met minimaal een B-diploma) is er dit jaar een Junior Swim van 1km om samen te zwemmen, een vuist te maken en geld op te halen. Samen staan we sterk!

Inschrijven kost €5,- per persoon en je kunt je ook als team inschrijven, bijvoorbeeld een familieteam, gezinsteam, bedrijventeam of met je klas. Deelnemers van de Junior Swim ontvangen o.a.: een eigen actiepagina op de website, een safeswimmer in bruikleen, iets te eten, een medaille én een toegangsbewijs voor de gondelvaart Giethoorn die aansluitend plaatsvindt. Meer informatie vind je op SwimtoFightCancer.nl/Giethoorn.

‘Klik hier voor de poster’