MEPPEL – Het sportteam Meppel Actief heeft een digitale sportwijzer gelanceerd voor alle inwoners uit de gemeente Meppel. Op de website van Meppel Actief kunnen bezoekers filteren op sport- en beweegaanbod, locatie en leeftijdscategorie om zo gemakkelijk bij de website van een sportvereniging of sportorganisatie uit te komen. De sportwijzer is opgezet om een overzicht te geven van al het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Meppel.

Met de digitale sportwijzer hebben inwoners uit de gemeente Meppel een gemakkelijk overzicht van al het aangeboden sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Meppel. In de sportwijzer kan een bezoeker van de website van Meppel Actief het sport- en beweegaanbod filteren op activiteit, gewenste sportlocatie en leeftijd. Voor alle sportaanbieders uit de gemeente Meppel is dit een mooie kans om makkelijk vindbaar te zijn voor sportzoekende inwoners. Na het filteren van het aanbod wordt er doorgestuurd naar de website van de vereniging/organisatie. Op deze manier is altijd de meest actuele informatie met betrekking tot aanbod en contact beschikbaar.

Mocht er nieuw sportaanbod aangeboden worden of vind er een wijziging plaats in het aanbod, dan kan er contact opgenomen worden met het sportteam Meppel Actief en wordt dit aangepast op de website. De sportwijzer is te vinden op www.meppelactief.nl/sportwijzer-gemeente-meppel.