In samenwerking met hockeyvereniging Meppel (MHV) en Fysiotherapie De Commissaris organiseert sportteam Meppel Actief op woensdagmiddag 10 april 2019, de zevende editie van het Knotshockey toernooi Meppel Actief 2019 op sportpark Koedijkslanden, velden MHV.

Het toernooi is gericht op kinderen uit de groepen 3 en 4 van de basisschool uit de gemeente Meppel. De  buurtsportcoaches van sportteam Meppel Actief zijn zeer tevreden met het aantal deelnemers, ruim 200 kinderen in 41 teams die zich dit jaar hebben opgegeven. Tijdens het toernooi spelen de teams in verschillende poules tegen elkaar. Na de poulefase, kwalificeren de hoogst geplaatste teams zich voor de knock-out rondes.

Vorig jaar ging de AF De Frankie 4 (Anne Frankschool) er met de beker vandoor! Wint deze school dit jaar weer de prijs of gaat hij dit jaar naar een andere school?

Het toernooi begint om 13.15 uur voor de teams, om 13.30 starten de eerste wedstrijden. Om 17.00 uur worden de prijzen uitgereikt.

De beste nummers 4 van het toernooi plaatsen zich automatisch voor de Drentse knotshockeyfinale op woensdag 24 april 2019, wederom in Meppel.

Middels deze weg zijn supporters en geïnteresseerden van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen op sportpark Koedijkslanden op woensdagmiddag 10 april 2019 tijdens het Knotshockeytoernooi Meppel Actief.