RTV DRENTHE PUBLIEKSVERKIEZING

Ook dit jaar reiken we weer de publieksprijs uit! Deze keer gaan we op zoek naar de Drentse trainer/coach van het jaar. Welke trainer/coach is dé trots van jouw sportvereniging en gaat op 9 maart 2020 met de titel naar huis?

WAT ZIJN DE CRITERIA?

De trainer/coach moet werkzaam zijn bij een (top)sportvereniging in Drenthe in het jaar 2019. Hij of zij kan genomineerd worden door de eigen leden, bestuurders, vrijwilligers of supporters van de club. De trainer/coach blinkt uit doordat hij/zij zich vol inzet voor de sport in Drenthe, de jeugd of senioren weet te motiveren het beste uit zichzelf te halen, een team heeft gesmeed van individuen of bijvoorbeeld een geweldige prestatie heeft geleverd met het team of een pupil/topsporter.

KLIK HIER VOOR DE FLYER

HOE NOMINEREN WE DE TRAINER/COACH?

Iedere trainer/coach heeft zijn eigen verhaal. De genomineerde of achterban van de genomineerde maakt een filmpje van maximaal één minuut waarin dit verhaal en de reden tot nominatie toegelicht wordt. Duidelijk moet worden wat de trainer/coach bijzonder maakt. Originaliteit van het filmpje en de mate waarop de vereniging en leden de nominatie bekendheid geven op social media wegen ook mee. Aanmelden kan door je film voor 1 februari in te sturen (via WeTransfer) naar info@sportgaladrenthe.nl

WIE BEPAALT DE WINNAAR?

Alle ingezonden filmpjes plaatsen wij op onze website en ons YouTube- en Facebookkanaal. Een onafhankelijke jury kiest de top drie. Deze top drie nodigen we samen met een deel van hun achterban uit voor het Sportgala Drenthe op maandag 9 maart 2020 in het ATLAS Theater te Emmen. Die avond kiest het publiek in de zaal de uiteindelijke winnaar door middel van live-voting.