Hoofdcontent

Running Day

10 april 2024

Running Day 2024!


Afgelopen woensdagmiddag organiseerde Meppel Actief in samenwerking met AV de Sprinter, Meppel City Run en Univé de Running Day. Er deden ongeveer 50 kinderen mee en we hadden er prachtig weer bij.


De kinderen liepen drie verschillende afstanden: de 40 meter sprint, 60 meter sprint en een crossloop (afstand op basis van leeftijd). De warming-up werd verzorgt door atleet Tom Hendrikse. Tussen de onderdelen door, konden de deelnemers genieten van een lekker stukje fruit aangeboden door de Jumbo.


De kinderen streden voor meerdere prijzen. De top drie per categorie van het allround klassement (40 en 60 meter sprint) kregen een medaille aangeboden door AV de Sprinter, de beste jongen/meisje per categorie van de crossloop kregen een Meppel Actief rugzak met inhoud. Alle deelnemers waren winnaars, daarom ging iedere deelnemers naar huis met een Univé rugzak en bidon.


Het was een geslaagde middag. Bij deze willen we alle deelnemers bedanken voor het meedoen, maar ook de vrijwilligers voor het helpen bij de organisatie.