Meppel – Bewegen is voor iedereen goed en zeker ook voor ouderen. Op donderdagen is er De Derde Helft in de topsporthal bij Ankie. De deelnemers kiezen wekelijks uit verschillende activiteiten zoals ouderenfitness, stoelyoga, sjoelen, tafeltennis, computercursus, cursus tillen en meer. Het programma wordt samengesteld met de deelnemers en de ouderencommissie.

De Derde Helft is een landelijk initiatief van het Nationaal Ouderenfonds. Het heeft als doel om van de sportkantine een ontmoetingsplaats te maken. Meppel Actief heeft in samenwerking met Ankie en Jari van Personally Yours het project opgezet. De deelnemers mogen meedoen met de activiteiten, maar het is ook goed om alleen een kopje koffie te drinken en een goed gesprek te voeren.

Sportschool Personally Yours werkt samen met Meppel Actief, Drenthe College (stageplaatsen en horeca) en InteraktContor voor workshops en lezingen. Er wordt gewerkt met strippenkaarten en ‘losse kaartjes’, zodat er geen verplichting ontstaat. De ochtenden worden afgesloten met een gezamenlijke lunch voor de liefhebber.

Wilt u ook deelnemen aan De Derde Helft?

Waar: De 3RD Half Sportbar in Topsporthal Meppel, Ezingerweg 56-57.
Wanneer: Elke donderdag (in de toekomst ook op dinsdagen).
Tijdstip: 10:15 uur inloop koffie/thee, 10:30 – 12:00 uur activiteiten en aansluitend een lunch.
Aanmelden: Ankie Smid Personally Yours, info@ankie.nu of telefonisch via 06-48758610

 Voor meer informatie en activiteiten over Meppel Actief verwijzen wij u door naar onze website (www.meppelactief.nl), instagram, twitter en facebook pagina.