Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

In maart 2022 organiseert waterpolovereniging MZPC de Reest i.s.m. Meppel Actief, de zesde editie van het Waterpolo Toernooi. De zesde editie van het waterpolo toernooi vindt plaats op zaterdagmiddag 5 maart 2022 en zaterdagmiddag 19 maart 2022 in Bad Hesselingen. Wij willen u vragen om de volgende informatie te verspreiden binnen uw school. Eventueel kunt u bijgevoegd filmpje (zie https://www.youtube.com/watch?v=gU65Us6i59k) laten zien in de klas om kinderen een beeld te geven van de sport en het toernooi.

Het waterpolo toernooi is gericht op kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van de basisscholen in de gemeente Meppel. Het toernooi wordt opgedeeld in drie categorieën, namelijk jongens/meisjes groep 3-4, jongens/meisjes groep 5-6 en jongens/meisjes groep 7-8. Jongens en meisjes uit groep 3 t/m 6 spelen hun toernooi op zaterdagmiddag 5 maart 2022 en voor de jongens en meisjes uit groep 7 en 8 wordt het toernooi op zaterdagmiddag 19 maart 2022 georganiseerd.

De teamsamenstelling is per categorie verschillend :
Categorie jongens/meisjes groep 3-4: minimaal 7 en maximaal 10 spelers
Categorie jongens/meisjes groep 5-6: minimaal 5 en maximaal 8 spelers

Categorie jongens/meisjes groep 7-8: minimaal 5 en maximaal 8 spelers

Voor deelname is een A + B diploma aanbevolen. Bij kinderen uit groep 5 t/m 8 is het zelfs verplicht! Bij opgave willen wij per deelnemer geregistreerd hebben over welke zwemdiploma’s desbetreffende deelnemer beschikt. Een leider per team is VERPLICHT!

Maximaal 3 waterpoloërs per team.

Teams kunnen zich opgeven t/m vrijdag 11 februari 12.00 uur. Aanmelden kan via de ‘Schrijf je nu in’ knop. Let op vol=vol.

Een week voorafgaand aan het toernooi worden wedstrijdschema’s, regels en overige informatie naar de deelnemende teams verstuurd.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd en op deelname van uw school! Alvast bedankt voor uw medewerking. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Roxanne Dekker, via het e-mailadres (roxanne.meppel@sportdrenthe.nl)

Met sportieve groet,

Meppel Actief en MZPC de Reest

[caldera_form id=”CF61e8104c2495a”]