Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Zit jij op de basisschool en vind jij koken super leuk? Dan zijn wij op zoek naar jou!👨‍🍳👩‍🍳

Wij dagen alle kinderen van 6 tot 12 jaar uit om het meest lekkere, leuke en gezonde gerecht van de gemeente Meppel te bedenken! Kinderen uit de gemeente Meppel kunnen individueel of samen met andere kinderen een nieuw kindermenu bedenken voor op de menukaart van restaurant de Nije in Nijeveen. De voorwaarden voor het recept zijn hier te vinden.

De recepten kunnen tot 10 januari worden ingediend voor deelname aan de kookwedstrijd. Een heuse vakjury beoordeelt de inzendingen. Zij bepalen welk gerecht het meest lekker, vers, regionaal, gezond en betaalbaar is.

De winnaar wint een kookworkshop onder begeleiding van de chef-kok van restaurant de Nije voor 10 personen. De winnaar mag natuurlijk zelf kiezen wie er mee gaan naar de kookworkshop. Na afloop mag al het lekkers natuurlijk ook nog worden opgegeten. Daarnaast worden alle winnende gerechten uit de twaalf Drentse gemeenten gebundeld in een inspirerend kookboek.

Ga jij met de feestdagen iets lekkers en gezonds koken, vergeet het recept dan niet op te schrijven. Je kan namelijk nog steeds jouw kindermenu inzenden. 🥘🥗

Meer informatie te vinden op de poster. Mochten er nog vragen zijn neem dan contact op met Désirée Prins van Meppel Actief & Gezond. Inzendingen kunnen worden gestuurd naar: info@meppelactief.nl

We hopen op jullie deelname…want als iedereen mee doet, kunnen we het verschil maken! Samen aan de slag voor gezond uiteten!

Je hebt nog maar even de tijd om jouw kindermenu op te sturen..
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec