Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Zit jij op de basisschool en vind jij koken super leuk? Dan zijn wij op zoek naar jou!?‍??‍?

Samen met het Pannenkoekenschip de Liberté en Villa Kalkoven, dagen wij alle kinderen uit groep 3 t/m 8 uit om het meest lekkere, leuke en gezonde gerecht van de gemeente Meppel te bedenken! De voorwaarden voor het recept zijn hier te vinden.

De recepten kunnen tot 20 maart worden ingeleverd voor deelname aan de kookwedstrijd. Een heuse vakjury beoordeelt de inzendingen. Zij bepalen welk gerecht het meest lekker, vers, regionaal, gezond en betaalbaar is.

De winnaar wint een kookworkshop. Daarnaast worden alle winnende gerechten uit de twaalf Drentse gemeenten gebundeld in een inspirerend kookboek. De winnaars ontvangen dit kookboek natuurlijk ook.

Ga jij binnenkort iets lekkers en gezonds koken, vergeet het recept dan niet op te schrijven. Hier is het receptenblad te vinden om jouw recept op te schrijven. ??

Mochten er nog vragen zijn neem dan contact op met Désirée Prins van Meppel Actief & Gezond. De recepten kunnen worden gestuurd naar: info@meppelactief.nl of het recept kan worden ingeleverd via de knop ‘recept inleveren’.

We hopen op jullie deelname…want als iedereen mee doet, kunnen we het verschil maken! Samen aan de slag voor gezond uiteten!

[caldera_form id=”CF603f5bd2dfe10″]
Jou Inhoud Komt Hier
Jou Inhoud Komt Hier
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec