Laden Evenementen

Zit jij op de basisschool en vind jij koken super leuk? Dan zijn wij op zoek naar jou!👨‍🍳👩‍🍳

Wij dagen alle kinderen uit groep 3 t/m 8 uit om het meest lekkere, leuke en gezonde gerecht van de gemeente Meppel te bedenken! De voorwaarden voor het recept zijn hier te vinden.

De recepten kunnen tot 20 maart worden ingediend voor deelname aan de kookwedstrijd. Een heuse vakjury beoordeelt de inzendingen. Zij bepalen welk gerecht het meest lekker, vers, regionaal, gezond en betaalbaar is.

De winnaar wint een kookworkshop onder begeleiding van een chef-kok van een restaurant uit de gemeente Meppel. Daarnaast worden alle winnende gerechten uit de twaalf Drentse gemeenten gebundeld in een inspirerend kookboek. De winnaars ontvangen dit kookboek natuurlijk ook.

Ga jij binnenkort iets lekkers en gezonds koken, vergeet het recept dan niet op te schrijven. Hier is het receptenblad te vinden om jouw recept op te schrijven. 🥘🥗

Mochten er nog vragen zijn neem dan contact op met Désirée Prins van Meppel Actief & Gezond. Inzendingen kunnen worden gestuurd naar: info@meppelactief.nl

We hopen op jullie deelname…want als iedereen mee doet, kunnen we het verschil maken! Samen aan de slag voor gezond uiteten!

Jou Inhoud Komt Hier
Jou Inhoud Komt Hier
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec