Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Beste sportvereniging, stakeholder binnen de sportsector in Meppel,

Een gezonder, sportiever, gelukkiger en vitaal Meppel. Aan dit doel van de gemeente Meppel werken jullie als sportsector dagelijks hard mee. Gemeente Meppel heeft zich verbonden aan het Nationaal Sportakkoord, waarbij het ultieme doel is dat alle inwoners van Nederland met plezier een leven lang sporten en bewegen. Ongehinderd en in een veilige en gezonde omgeving. In Gemeente Meppel moet iedere inwoner, van jong tot oud, mee kunnen doen.

Het is nu de hoogste tijd om de sector sport in Meppel op de kaart te zetten. We willen ons positioneren als een gezonder, sportiever, vitaler en gelukkiger Meppel. Jouw hulp en mening is daarbij van grote waarde.

Daarom nodigen we jou als vertegenwoordiger van jouw sportvereniging of stakeholder binnen de sportsector in Meppel van harte uit om samen op donderdag 24 maart 2022 van 19.30 tot 21.00 uur in het Clubhuis MSC, Ezingerweg 57A Meppel, te praten over het collectief positioneren van de sportsector in Meppel.

Meer uitleg en informatie over de inspiratiesessie vind je hier.

Doe mee en zet de sector sport in Meppel op de kaart! Meld je uiterlijk 14 maart aan door een mail te sturen naar info@meppeldiepgeluk.nl. Graag tot ziens op 24 maart!

Hartelijke groet namens de organisatie,
Stichting Merk Meppel in samenwerking met Sportkoepel Meppel,

Bart Kattenberg – stakeholder sport
Jaap van der Niet – stakeholder sport
Edwin Koelink – stakeholder sport
Hans van Scheijen – stakeholder sport
Rineke Bootsma – Merk Meppel
Chantal Lokken – Merk Meppel