Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
Donderdag 5 augustus zijn alle 55-plussers uit de Gemeente Meppel welkom bij de feestelijke kick-off van De Derde Helft, een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds en de VriendenLoterij.
 
De ouderencommissie van Personally Yours, Jari & Ankie Nu uit de gemeente Meppel organiseert vanaf 5 augustus wekelijks tal van sportieve en niet-sportieve activiteiten voor alle 55-plussers.
 
De Ouderencommissie werkt samen met maatschappelijke partners Meppel Actief & Gezond, Drenthe College en InteraktContour.
 
De eerste drie bijeenkomsten (5/12/19 augustus) in Meppel zijn gratis. In verband met de corona-maatregelen wordt vooraf aanmelden voor de deelname aan De Derde Helft op prijs gesteld.
 
Aanmelden kan via Ankie Smid Personally Yours via info@ankie.nu of telefonisch via 06-48758610. Er wordt rekening gehouden met de gemeentelijke richtlijnen en die van het RIVM.
 
Programma kick-off 5 augustus
10:00 – 10.30 uur – Inloop met koffie en thee
10.30 – 12:00 uur – Opening, start activiteiten
12.00 – 13:00 uur – Gezamenlijke lunch
 
Binnen De Derde Helft organiseren clubs activiteiten in de sportkantine, waaraan zowel leden als niet-leden deel kunnen nemen. Op deze manier vergroot de club de maatschappelijke waarde en wordt er saamhorigheid ervaren, zonder per se een sport uit te oefenen. Op deze manier hebben zowel de vereniging als de deelnemers profijt van De Derde Helft.