In samenwerking met hockeyvereniging Meppel (MHV) en Fysiotherapie De Commissaris organiseert sportteam Meppel Actief op woensdagmiddag 11 april 2018, de zesde editie van het Knotshockey toernooi Meppel Actief 2018 op sportpark Koedijkslanden, velden MHV.

Het toernooi is gericht op kinderen uit de groepen 3 en 4 van de basisschool uit de gemeente Meppel. DeA� buurtsportcoaches van sportteam Meppel Actief zijn zeer tevreden met het record aantal deelnemers, maar liefst 250 kinderen van de basisschool die zich dit jaar hebben opgegeven. Het maximaal aantal teams van 48 is dan ook behaald. Tijdens het toernooi spelen de 48 teams in verschillende poules tegen elkaar. Na de poulefase, kwalificeren de hoogst geplaatste teams zich voor de knock-out rondes.

Vorig jaar ging de Kwartierknotsers van KC Stadskwartier er met de beker vandoor! Wint deze school dit jaar weer de prijs of gaat hij dit jaar naar een andere school?

Het toernooi begint om 13.15 uur voor de teams, om 13.30 starten de eerste wedstrijden. Om 17.00 uur worden de prijzen uitgereikt.

De winnaar en de nummer 2 van het toernooi plaatsen zich automatisch voor de provinciale knotshockeyfinale op woensdag 18 april 2018 in Hoogeveen.

Middels deze weg zijn supporters en geA?nteresseerden van harte uitgenodigd om een kijkje te nemen op sportpark Koedijkslanden op woensdagmiddag 11 april 2018 tijdens het Knotshockeytoernooi Meppel Actief 2018.